Nieuws

Motorreis Franse Vogezen

Bas Rijopleidingen en Dicx motorrijschool
nodigen je uit voor een 5 daagse bergtraining / bochtentraining in de Franse Vogezen.

 

Vertrek : woensdagochtend 8 mei 2019
Terugkomst : zondagmiddag 12 mei 2019

Onder leiding van ervaren KNMV instructeurs, nemen we je binnendoor mee langs mooie wegen en plaatsen via de Duitse Eifel naar de Franse Vogezen.

De heenreis is verdeeld over 2 dagen, met een overnachting in Duitsland, ter hoogte van Luxemburg.
In de Vogezen verblijven we 3 nachten op basis van half pension, in een zeer gezellige motorherberg. Vanuit hier rijden we 2 dagen mooie routes door het prachtige, voor motorrijders zeer mooie gebied van de Franse Vogezen.
De terugreis op zondag 12 mei rijden we in 1 keer terug van de Vogezen naar Nederland.

Bergtraining

 

De indeling van de hotelkamers geschiedt op basis van 2 of meer personen per kamer. Eventuele wensen met betrekking tot de indeling van de kamers kunnen bij de aanmelding kenbaar worden gemaakt. Wij zullen proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Voor wat betreft de indeling van de groepen, zullen de deelnemers worden ingedeeld in verschillende groepen al naar gelang wensen en ervaring, waarbij tijdens het ochtend-deel van de routes ruimte is voor coaching en uitleg over bochtentechniek en het rijden in bergachtig gebied.

Tijdens deze bergtraining / bochtentraining is er technische back-up aanwezig, verzorgt door “Bart Sassen Motorservice”.

Nb. Door u aan te melden voor deze bergtraining / bochtentraining, verplicht u zich bij vertrek met een in goede staat van onderhoud verkerende motorfiets te verschijnen. Met een minimaal profiel van 4 mm op de banden. Raadpleeg in geval van twijfel uw dealer of “Bart Sassen Motorservice”. Tel. 0611116002

Wat is niet inbegrepen?

Reis- en annuleringsverzekering en de kosten van repatriëring van u en/of uw motor in geval van pech of ongeval. (u bent hier zelf voor verantwoordelijk).

Kosten voor brandstof.
Kosten van de lunch tussen de middag.
Persoonlijke uitgaven

De kosten van de 5 daagse tour, incl. 4 overnachtingen, op basis van half pension (overnachtingen incl. avondeten) bedragen € 345,- p.p.
Aanmelden kan uitsluitend via email: info@basrijopleidingen.nl

Wil je mee? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want de deelname wordt bepaald in volgorde van aanmelding en vol is vol!

Bochtentraining

0
  Related Posts
  • No related posts found.